Results 1 to 5 of 5

Thread: New Server!

  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    715

    New Server!

    Site is moved to its new server... Hopefully things are behaving properly (after a minor url misshap...)

    Please post here if you encounter any issues!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    US of A
    Posts
    22
    I have one. Whenever I try to visit these forums via mobile, I get a 404: Not Found message. It only started after the change

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,244
    What type of mobile device and what browser?

    Quote Originally Posted by No_Name View Post
    I have one. Whenever I try to visit these forums via mobile, I get a 404: Not Found message. It only started after the change
    ah, just tried with my old crappy smart phone (android 2.3.7) and yeah, same thing, 404 Not Found nginx/1.6.2 (Ubuntu)

    So using the built in webbrowser, didn't try any others. May try a few others tonight at home.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    US of A
    Posts
    22
    I am using an iPhone 4 and the google chrome browser, dont care for safari

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,244
    Quote Originally Posted by No_Name View Post
    I am using an iPhone 4 and the google chrome browser, dont care for safari
    try safari, see if the same issue exists or if it may be chrome browser on mobile.

    Didn't work on Silk on my daughters kindle fire either. Same 404 error.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •